Vleresimet e mara gjate Vitit 2010

31 Maj 2010 Kalleshi Center në “ International Quality Summit Award” u nderua me Trofenë Diamant në U.S.A

29 Nëntor 2010 Kalleshi Center në “ International Quality Crown Award ” u nderua me Trofenë Platini në Londër.

20 Dhjetor 2010 Anila Kalleshi është vlerësuar me “ The Platinium Technology Award ” për cilësinë e shërbimeve që ofron dhe emrin e mire që disponon në treg në Gjenevë.