Prill – Nentor 2011

-18 Prill 2011 në Berlin të Gjermanisë, nderoi Anila Kalleshin me “ Trofenë e Artë ” për cilësinë dhe ngritjen e prestigjit të biznesit” me motivacionin e njohjes së prestigjit, futjen e teknikave më të fundit, cilësinë dhe arritjet e shkëlqyera.

– 31 Maj 2011 Konfederata Botërore e Biznesit e rradhit Anila Kalleshin si një “Anëtare Elitë ”

– 27 Qershor 2011 Kalleshi Center nderohet me “ Trofenë e Artë ” në Frankfurt për kontribut të mrekullueshëm në biznesin botëror.

– 28 Nëntor 2011 Anila Kalleshi është nderuar me Trofenë “The diamond Eye Award for  Quality and Excellence” në “Grand Hotel Kempinski” në Gjenevë.