The Excellence Awards Peru 2011

The Excellence Awards Peru 2011

29 Tetor 2011 – Incoob Business Meeting vlerësoi Anila Kalleshin me “ The Excellence Awards Peru 2011 ”. Kjo konventë njeh zhvillimin e bizneseve dhe sukseset e arritura.

-“ Company of  The Year ”, në emër të Kalleshi Center.

– Çertifikata “World Leader Business”, e cila veçon Kalleshi Center si një lider biznesi.

-Titullin e Nderit si “Leader in Business Management.

-Titullin e Nderit  “Leader in Marketing Management”.

– Anila Kalleshi ka marrë pjesë si anëtare jurie në International Business Awards tek Steeve  Awards për vitin 2011.

error: Nuk lejohet kopjimi!