Dhjetor 2011

Dhjetor 2011

– 4 Dhjetor 2011 në Bruksel, në Belgjikë,The European Society for Quality Research (ESQR) përzgjodhi Kalleshi Center për arritjet dhe manaxhimin cilësor dhe të shkëlqyer në të gjithë botën, duke e nderuar me një trofe.

– 10 Dhjetor 2011 në Oxford, në Konventën e Përvitshme Ndërkombëtare të çmimeve Socrates, Kalleshi Center është nderuar“Best Enterprise Award”, për kontribut personal në zhvillimin e proçesit të integrimit si një lidership frutdhënës dhe efiçent.

error: Nuk lejohet kopjimi!