Sherbimet Tona

Anila Kalleshi Center qendron prane jush duke ju ofruar keto sherbime

Seanca Dobesimi

“Anila Kalleshi’s Center” ofron një trajtim special dobësimi. Si rezultat i kësaj terapie, klienti humbet 6-7 kg në 10 seanca të plota dobësimi dhe reduktim të perimetrit deri në 10 cm.

Read More

Metoda Gravityslim

Teknologjia me e re e dobesimit vjen per here te pare ne Shqiperi tek Anila Kalleshi's Center. GravitySlim lind per t'i dhene nje pergjigje konkrete nevojave te mireqenies ne shoqerine moderne.

Read More

Dieta te personalizuara

Dieta e personalizuar konsiston ne berjen e analizës trupore ku merren të gjithë parametrat trupore dhe në sajë të këtyre treguesve bëhet një rregjim ushqimor i personalizuar.

Read More

Trofe

Timeline i cmimeve dhe trofeve te marra ne Evente Nderkombetare
 • Best Enterprise

  -30 dhjetor 2014 ne Pallatin mbreteror Pallavicini ne Viene, Austri u nderua me "Best Enterprise"  me motivacionin per kontribut ne zhvillimin e integrimit europian.

 • THE BIZZ EUROPE 2014

  -26 prill  2014 ne Hotel Hilton  Molino  në Venecia  në eventin e përvitshëm  “THE BIZZ EUROPE 2014” Business  Exellence dhe anëtare Elite e Konfederatës  Botërore të Biznesit  (W

 • Nentor – Dhjetor 2012

  - 19 Nentor 2012 Global Federation of Bussiness e nderoi me çmimin GFB Golden Sphere of Prestige Award 2012 në Tokio. - 2 Dhjetor 2012 European Society for Quality Research ne Bruksel, në Internat

 • Maj – Shtator 2012

  -28 Maj 2012 në Hotel Marriot Marquise në Ney York BID nderoi me cmimin IQS në International Quality Summit Award -24 qershor 2012 në Romë European Society for Quality Research nderoi me çmimin

 • Dhjetor 2011

  - 4 Dhjetor 2011 në Bruksel, në Belgjikë,The European Society for Quality Research (ESQR) përzgjodhi Kalleshi Center për arritjet dhe manaxhimin cilësor dhe të shkëlqyer në të gjithë botë

 • The Excellence Awards Peru 2011

  29 Tetor 2011 - Incoob Business Meeting vlerësoi Anila Kalleshin me “ The Excellence Awards Peru 2011 ”. Kjo konventë njeh zhvillimin e bizneseve dhe sukseset e arritura. -“ Company of  Th

 • Prill – Nentor 2011

  -18 Prill 2011 në Berlin të Gjermanisë, nderoi Anila Kalleshin me “ Trofenë e Artë ” për cilësinë dhe ngritjen e prestigjit të biznesit” me motivacionin e njohjes së prestigjit, futje

 • Vleresimet e mara gjate Vitit 2010

  31 Maj 2010 Kalleshi Center në “ International Quality Summit Award” u nderua me Trofenë Diamant në U.S.A 29 Nëntor 2010 Kalleshi Center në “ International Quality Crown Award ” u nde

 • Concorde Lafayette

  21 Shtator 2009 Kalleshi Center në “World Quality Commitment Award” u nderua me Trofenë e Artë në hollin e hotelit “Concorde Lafayette ” Hall në Paris.

Lexoni keshillat e fundit

Permbledhja e keshillave dhe sygjerimeve per nje jete sa me te shendetshme

Deshmite

Historite e suksesit ne qendren tone.

Partneret

Nje Falenderim special per te gjithe ata qe me kane mbeshtetur